Σχετικά Με Εμάς

Λάσση, Αργοστόλι
Τηλ +30 26710 27781-2
Fax +30 26710 27783
info@enalionsuites.gr
ΜΗΤΕ: 04 30 Κ 03 3Α 00262 0 1
Σχετικά Με Εμάς

Το Ενάλιον suites ολοκλήρωσε τις διαδικασίες οικοδόμησης του και λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2007.

Το συγκρότημα αποτελείται από 5 κτίρια διατεταγμένα σε αμφιθεατρική θέση έτσι ώστε όλες οι σουίτες του να έχουν θέα στον όρμο της Παλαιοσταφίδας. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων παντρεύει κομψά το νεοκλασικό ύφος με στοιχεία παραδοσιακής αναφοράς. Η εσωτερική διακόσμηση κάθε σουίτας είναι μοναδική και φροντισμένη στις λεπτομέρειες που εξασφαλίζουν άνεση και λειτουργικότητα.

Στην αρχιτεκτονική των κήπων πρωταρχικό μέλημα ήταν να διατηρηθεί και να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά του τοπίου, τα πεύκα και οι ελιές. Οι λυγαριές, οι ιβίσκοι, οι κάνες δημιουργούν φυσική σκιά στις βεράντες των σουιτών, ενώ τα αρωματικά φυτά, το δενδρολίβανο, οι λεβάντες και το φασκόμηλο, και τα τριαντάφυλλα δίνουν ξεχωριστή νότα στα μονοπάτια.

Σε όποιο σημείο του συγκροτήματος και εάν βρίσκεται, ο επισκέπτης απολαμβάνει το αγνάντι στον όρμο της Παλαιοσταφίδας και έχει την αίσθηση ότι ταξιδεύει μέσα στη θάλασσα. Αυτό έδωσε την έμπνευση για το όνομα του συγκροτήματος: είναι αυτό που ταξιδεύει, βρίσκεται μέσα στη θάλασσα. Κατ’επέκταση τα κτίρια, καθώς και οι σουίτες ονομάστηκαν σύμφωνα με αρχαιοελληνικές θεότητες της θάλασσας: τον Ποσειδώνα, τον Ωκεανό, τον Νηρέα, την Τηθίδα, τη Δωρίδα και τα «παιδιά» τους βάσει της ελληνικής μυθολογίας: τις Νηρηίδες και τις Ωκεανίδες.

Από την αρχή της λειτουργίας του Ενάλιον suites πρωταρχικό στόχο αποτέλεσε η δημιουργία ενός ζεστού άνετου περιβάλλοντος φιλοξενίας των επισκεπτών του. Οι βραβεύσεις, χρυσό & χάλκινο μετάλλιο για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην εξυπηρέτηση των πελατών τετράστερου ξενοδοχείου το 2007, το 2008, το 2011 & το 2012, βασισμένες στις κριτικές των φιλοξενούμενων και τα σχόλια τους «επιστρέφουμε κάθε χρόνο στο σπίτι μας... από το σπίτι μας» δείχνουν ότι τα έχει καταφέρει...